REZERVIRAJ ZDAJ

Kulinarični užitki

ZAJTRK

Naša bogata ponudba samopostrežnega zajtrka s svežim kruhom, rogljički, kakovostnimi siri naših najljubših lokalnih kmetovalcev, sveže pripravljene jedi iz jajc, sezonsko sadje, domači jogurti, kosmiči in še več.

Začnite dan na najboljši način – od 7. do 10. ure.

Zelo smo ponosni na naše sodelovanje z manjšimi lokalnimi kmetovalci, ki nam dobavljajo svoje izdelke in pridelke. Oznaka ”Bohinjsko” označuje pristnost lokalnih izdelkov in sestavin iz Bohinja.

Floating breakfast

FRUŠTK U VOD

Doživite nekaj novega – lebdeči zajtrk v objemu Triglavskega narodnega parka.

V zasebnem kotičku wellnessa se boste v bazenu razvajali s kozarčkom penine, zdravim in okusnim zajtrkom, predvsem pa s čudovitim razgledom na prekrasne Julijske Alpe – vsekakor nekaj, kar enostavno morate dodati na vaš seznam doživetij.

Na voljo sta dva termina, vsak dan od ponedeljka do nedelje:   ob 08. in ob 09. uri

KOSILO

Odličen bistro meni za prav vsak okus, od 12. do 17. ure.

Gosti, ki želijo uživati v popoldanskem prigrizku, vedno lahko najdejo primeren slani prigrizek ali tradicionalne jedi v našem bistro meniju.

VEČERJA

Večerja v sproščujočem in toplem ambientu, s štirimi hodi in izborom tradicionalnih slovenskih jedi, od 18. do 21:00.

Naši gostje lahko uživajo v štiri hodnem kulinaričnem meniju, ki ga sestavljajo lokalni in sezonski izdelki, ali pa izbirajo iz široke ponudbe predjedi, glavnih jedi in sladic.

STE ŠE ZA ENO PIJAČO?

V prijetnem vzdušju naše restavracije ali na sončni terasi boste našli popoln kraj za uživanje v odlični kavi ali aperitivu.

Priporočamo, da za večerjo rezervirate mizo vnaprej. Včasih lahko najdete prostor tudi brez rezervacije, vendar imajo ob večjem obisku gostje z rezervacijo prednost. Že pred prihodom nam sporočite, če imate težave z alergijami ali preobčutljivostjo za določena živila, da bomo te informacije posredovali naši ekipi v kuhinji.