REZERVIRAJ ZDAJ

Kulinarični užitki

ZAJTRK

Naša bogata ponudba samopostrežnega zajtrka s svežim kruhom, rogljički, kakovostnimi siri naših najljubših lokalnih kmetovalcev, sveže pripravljene jedi iz jajc, sezonsko sadje, domači jogurti, kosmiči in še več.

Začnite dan na najboljši način – od 07. do 10. ure.

Zelo smo ponosni na naše sodelovanje z manjšimi lokalnimi kmetovalci, ki nam dobavljajo svoje izdelke in pridelke. Oznaka ”Bohinjsko” označuje pristnost lokalnih izdelkov in sestavin iz Bohinja.

Floating breakfast

FRUŠTK U VOD

Doživite nekaj novega – lebdeči zajtrk v objemu Triglavskega narodnega parka.

V zasebnem kotičku wellnessa se boste v bazenu razvajali s kozarčkom penine, zdravim in okusnim zajtrkom, predvsem pa s čudovitim razgledom na prekrasne Julijske Alpe – vsekakor nekaj, kar enostavno morate dodati na vaš seznam doživetij.

Na voljo sta dva termina, vsak dan od ponedeljka do nedelje: ob 08. in ob 09. uri

POLETNI MENI

Kosilo, večerja ali samo “nekaj malega za v usta”. Naš Poletni meni (klikni za ogled), kjer so v ospredju sveži okusi, lokalne sestavine. Izbirate lahko med široko ponudbo hladnih in toplih predjedi, glavnih jedi in sladic.

 

STE ŠE ZA ENO PIJAČO?

V prijetnem vzdušju naše restavracije ali na sončni terasi boste našli popoln kraj za uživanje v odlični kavi ali aperitivu.

Priporočamo, da za večerjo rezervirate mizo vnaprej. Včasih lahko najdete prostor tudi brez rezervacije, vendar imajo ob večjem obisku gostje z rezervacijo prednost. Že pred prihodom nam sporočite, če imate težave z alergijami ali preobčutljivostjo za določena živila, da bomo te informacije posredovali naši ekipi v kuhinji.