REZERVIRAJ ZDAJ

SOBE

V Hotelu Bohinj so se naši oblikovalci in opremljevalci posvetili podrobnostim. Sobe krasijo izbrani materiali in bohinjske gore z motivom Triglava, medtem ko se razgledi odslikavajo v notranjih ambientih. Hotel Bohinj karakterno pooseblja jezersko in gorsko krajino, ki mu je dala tudi ime, bogato lokalno tradicijo in zgodovino, ki jo povezuje s štirimi srčnimi Bohinjci, ki so prvi osvojili Triglav – na njih nas opominja spomenik v parku pod hotelom.

Wi-Fi mini bar sef TV

Razglede iz sob dramatično spreminja bohinjski ples svetlobe, barv, odsevov, senc, oblakov … Težko boste izbrali sobo, ki bi si jo želeli zamenjati, čeprav vas ravno zaradi izjemnih pogledov iz vsake sobe lahko prešine nora ideja – da bi prespali kar v vsaki od njih in vsak dan začeli z novo idejo. Na voljo so dvoposteljne sobe, dvoposteljne komfort sobe z možnostjo dodatnega ležišča, družinske sobe, enoposteljne sobe in superior soba – ta vas bo navdušila z lastno masažno kadjo. Skratka, izbrati boste morali sami.

Vse sobe so sodobno opremljene in namenjene vašemu udobju. Ne dvomimo, da se boste v njih počutili domače in na dopustu. Ne skrbite za čistočo. Imamo vse pod nadzorom.

Sobe so le delni koncept hotela. V njih boste udobno nameščeni v objemu umetniških stvaritev oblikovalcev in slikarstva narave, vendar si vseeno lahko udobje svoje kopalnice podaljšajte v wellnessu in masažnem bazenu na vrtu, mini bar zamenjate za klub, sobno postrežbo pa za kulinarično doživetje v restavraciji. Celo posteljo lahko zamenjate za ležalnik na vrtu. Vemo, da je veliko, ampak uživanja na dopustu ni nikoli zares dovolj.