VESELI DECEMBER V HOTELU BOHINJ

 

Prihaja najčarobnejši mesec v letu.
Kot se za ta čas v letu spodobi, pa bo tudi pri nas takrat vladalo še prav posebej veselo in praznično vzdušje.

 

Več o dogajanju
REZERVIRAJ ZDAJ

WELLNESS

Vsak hotel, ki da nekaj nase, ima svoj velneški program. Mi smo ga razvili znotraj lastne filozofije, kjer lepoto narave povezujemo z alpskim zrakom, naravnimi elementi in klimatskimi naravnimi danostmi …

Z željo po zagotavljanju umirjenega ambienta, kjer se boste resnično sprostili, je wellness namenjen samo osebam starejšim od 14 let.

SAVNE

Finska in turška savna vas bosta očistili vseh grehov in sprostili vaše pore, da boste lahko dihali tudi skozi kožo. Po savnanju se boste lahko ohladili pri ledeni fontani ali skočili v masažni bazen, ki vas bo nežno pobožal po hvaležnem telesu. In zaživeli boste na novo.

ZUNANJI MASAŽNI BAZEN

Morda si predstavljate olimpijski bazen, kjer boste preplavali kilometre, mi imamo največjega v Sloveniji – Bohinjsko jezero. Naš hotelski bazen pa je takšen, da v njem ždite s pol priprtimi očmi, ker vas ves čas božajo vodni mehurčki. Se še spomnite, kako so vas v otroštvu žgečkali?

POČITEK

Seveda je po savnanju čas za počitek. Zaslužili si ga boste! Vsak počitek terja svoje nadaljevanje z naslednjim počitkom. Pri nas je to še dodaten »čas zase« – v prostoru za počitek, kjer je pogled s kuliso gora osvežilen kot ledena fontana.

SOBA S SOLNO STENO

Slovenija je zgodovinsko izjemna solna destinacija, ki je trgovino s soljo razvila tudi v rokovnjaštvo. Z nasmehom vstopite v sobo in se prepustite jodu in miru, kjer se boste nadihali slovenske navezanosti na sol. Vaša pljuča bodo dobila še dodatno energijo za pohode.

KONTAKT

wellness@alpinia-group.si

+386 (0)59 764 404

CENIK

DELOVNI ČAS
Ponedeljek – petek: 14.00 – 22.00
Sobota – nedelja: 10.00 – 22.00